Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın ve ivedili gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu sektör temelı modellerde uygun kapı koluna model. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve belde kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta yek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın yangın kapısı ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Akıllıca ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini belirli müddet emin hale getirir.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı yürekin elverişli konumda olabilir.

Ayrıksı bir şense ise bapların baştan sona çıplak duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve zahir şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye uyum ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları bazı kök bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını bel kemiği meydan, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page